Brysselkålsmos!

Det här får väl knappast kallas för ett recept egentligen, men det är ett roligt sätt att få i sig brysselkål. Jag är förvisso ganska förtjust i brysselkålsbollarna, men brysselkålsmos är ett kreativt alternativ. Man kokar helt enkelt upp brysselkål och mixar till mos med t.ex. en stavmixer. Smaksätt med smör, kryddor och örter. Brysselkål är rikt på vitamin C och järn. En liten notis för den intresserade är att potatis innehåller omkring 400% mer kolhydrater än just brysselkål. Det är en dramatisk skillnad!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s