Fläskfärsfylld paprika med tomatblomkålsris, tomatsås och spenatströssel

Ekoblomkål som körts i matberedare och därefter kokats och smaksatts med ekotomatpesto, svarta sesamfrön, salt och peppar. Ekofläskfärs, färsk koriander, ekoägg, salt och peppar mixats i matberedaren och därefter fyllts i en paprikahalva som garnerats med  bacon och därefter gräddats i ugn. Tillbehör: Krossade ekotomater och färsk ekospenat.

20140405-173636.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: