Ekologiskt gulbetsmos!

Kokas och mixas. Kolhydrater: 8,5%. Att jämföras med t.ex. cous cous (71%), bulgur (74%), quinoa (60%), ris (79%) , risnudlar (83%) och pasta (72%).

20140315-164527.jpg

Annonser

2 thoughts on “Ekologiskt gulbetsmos!

  1. Linda Monell skriver:

    Hej Emma! vilka fina matfoton, och ambitiösa recept, märks att du prövar dig fram mkt (eller samlar mkt på ändras recept??). Jag är ingen van bloggläsare, men din blott verkar fin. Några frågor kring gulbeta: är den mindre söt än morot? Eller är den mer släkt m rödbeta? Är den svår att få tag på i mataffärer?

    • safursey skriver:

      Hej Linda! Tack! Jag freestylar mest med bra råvaror, recept är inte lika kul. Jag funderar på gulbetan, det var ett sådant där impulsköp på ICA och de var ekologiska. Kokt morot har jag svårt för, jag tycker den blir för sötsliskig. Vad jag minns (många smaker har passerat min mun sedan dess, haha) så var gulbetan absolut mindre söt både morot och rödbeta. Har inte sett gulbeta sedan dess, det är nog inte säsong längre, gissar jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: