Lax- och spenatbiffar!

Lax (här vildfångad lax från Alaska, var extatisk över att hitta lax som inte var norsk och odlad – men ack, vilken dålig kvalité denna vildfångade lax hade. Så spröd att den utan hjälp gick i småbitar), färsk spenat, ekoägg, sesammjöl, ekosesamfrön, salt, peppar, gul ekolök. Allt slängs i matberedaren och mixas till en deg. Grädda biffarna i ugn!

20140108-012936.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: