Svartpeppartorsk med gräslökssås och grönsallad

Vildfångad torsk från Barents hav med salt, lökpulver och svartpeppar. Gräslökssås med gräddfil, salt, svartpeppar, hackad ekologisk gräslök från Änglamark (Coops egna ekologiska märke), riven ekologisk goudaost från Änglamark och Hellmans majonnäs. Ekologisk grönsallad med blad av lollo rosso och batavia från Danmark, babyplommontomater från Holland, frillestadsgurka, ekologisk jungfruolivolja från Italien, vit ekologisk balsamvinäger från Italien, Urtekrams gröna ekologiska dressingmix (dill, himalayasalt, koriander, gräslök, rosmarin, libbsticka, vitlök, timjan, svartpeppar, ingefära, vitpeppar).

20130731-174903.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: