Spannmåls- och fruktfri müsli

För ett par år sedan trodde jag inte man kunde göra en spannmåls- och fruktfri müsli, men det är ju inte bara fullt möjligt … utan även godare än vanlig müsli. Denna innehåller torkad physalis, gojibär, melonkärnor, sesamfrön, solrosfrön, chiafrön, skivad kokos, kokosflingor, torkade granatäppelkärnor, hampafrön och pumpakärnor.

20130623-212414.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s