Panerad kolja med majonnäs och grönsallad

Stekt kolja panerad i kokosmjöl, lökpulver, salt, peppar och paprikapulver. Grönsallad: Färsk spenat, gurka, spetspaprika. Salladsdressing: olivolja, balsamvinäger, vitlök, salt, peppar, dragon.

20130418-183829.jpg

Annonser

2 thoughts on “Panerad kolja med majonnäs och grönsallad

    • Varsågod! Det är Findus som börjat sälja fina (frysta) koljafiléer. Förut sålde dom block med fryst kolja som det aldrig gick att få någon fin del av. Givetvis ska den stekas i smör också! Tack själv för alla påminnelser om bra fin nyttig mat! Kram. /Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s