Timjanpizza med rödbeta, chevre och ruccola

Deg: Mandelmjöl, sesamfrön, fiberhusk, ägg, smör, salt, timjan. Pizzapålägg: passerade tomater, morötter, delikatessrödbetor, chevre, ruccola, skivad vitlök, salt, peppar.

20130329-105729.jpg

20130329-105743.jpg

20130329-113312.jpg

20130329-113334.jpg

Annonser

2 thoughts on “Timjanpizza med rödbeta, chevre och ruccola

  1. mmm…gott med pizza! 🙂
    LCHF-botten är hundra gånger godare än vanlig! 🙂
    Ha en fortsatt fin påskhelg!
    //Lana
    P.S.
    Tack att du kommenterade hos mig! Hoppas du kikar in flera gånger! 🙂

  2. LCHF-botten smakar riktigt bra, men jag måste medge att vetemjöl och smakar riktigt gott det med (tyvärr)! Det är väl vanan. Jag kommer kika in fler gånger, du är ju väldigt kreativ i köket! /Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s