Pepprig falukorv och timjanskt rotmos med vitlökig senapskräm

Skivad, saltad och pepprad falukorv (med högsta möjliga kötthalt). Grilla i ugn. Koka tärnad kålrot. Mixa till mos. Blanda i smör, salt, peppar och färsk timjan. Gör en senapskräm av creme fraiche, salt, peppar, pepparrotsfärskost, senap och vitlök. Färdigt!

20121123-215922.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s