Tomatsoppa med basilika och baconströssel

Passerade tomater. Vispgrädde. Gul lök. Vitlök. Salt. Vitpeppar. Svartpeppar. Chilipulver. Basilika. Ekologisk bacon. Det där med buljong är överskattat och innehåller socker eller andra sötningsmedel och E-nummer. Krydda ordentligt med egna kryddor istället. Använd grädde som bas istället för vatten så mättar soppan betydligt bättre.

20121002-191953.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: