Gul fisksoppa med aramealger, dill och persilladekräm

Blandade fisktärningar (här med hajmal, sej och lax – Findus säljer denna blandning i frysdisken). Vispgrädde. Vatten. Gurkmeja. Chiliflakes. Chilipulver. Salt. Peppar. Gul lök. Kålrotstärningar. Aramealger. Persilladekräm: Creme fraiche, persillade, vitlök, chiliflakes.

20120822-175409.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: