Krämig chilikycklingpytt med bacon och plommontomat med gräslökssås och citronskalsströssel

Skivade bitar av kycklingfilé. Gul lök. Purjolök. Plommontomater. Knaperstekt bacon. Creme fraiche. Chiliflakes. Chilipulver. Salt. Svartpeppar. Sås: Creme fraiche, pressad vitlök, pressad citron, hackad gräslök. Serveras med gräslök och rivet citronskal.

20120818-214311.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: