Ekologisk kyckling

Sådan här kyckling äter man med gott samvete!! Den här biten kostade 70 kr och får räcka till 2 middagar. Jag tänker att den inte ens går att jämföra med dom där frysta kycklingfiléerna man köper i en 1 kg-påse. Har man en gång sett bilder på hur sk. konventionella kycklingar hanteras kan man inte längre äta dom med god aptit. Dom här ekologiska kycklingarna kommer från Bosarp i Skåne och är såvitt jag vet den enda kommersiella kycklingproducenten i Sverige som har ekologisk uppfödning. Säljs numera både på ICA och Konsum.

20120818-100445.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: