Chilirödspätta med kantarellsås och basilikasallad

Färsk rödspättafilé (denna kostade 7 kr!). Panering: mandelmjöl, vitpeppar, salt, chiliflakes och chilipulver. Stek rödspättorna några få minuter på varje sida. Stek kantarellerna i smör, häll i creme fraiche, tamarisoja, salt och svartpeppar. Sallad: ärtskott, körsbärstomater, fetaost, gurka, basilikablad.

20120811-144229.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s