Semesterbrunch: Omelett med gul lök, soltorkade tomater och skinka

Smält smör i en stekpanna. Skiva gul lök. Stek halvfärdigt. Knäck i två ägg. Häll i en skvätt vispgrädde. Lägg i skivade soltorkade tomater och skivad skinka. Salta, peppra och strö över lite parmesan. Vält upp omeletten på en tallrik. Servera med en klick creme fraiche, torkade melonkärnor och krasse.

20120726-123353.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: