Hokikaka

Det är verkligen inte alltid man lyckas i köket. Detta skulle egentligen blivit fiskpinnar panerade i kokosflingor, gurkmeja och paprikapulver, men smeten blev för lös. Mjöl (typ mandel- eller kokosmjöl) hade kunnat fixa problemet, men jag bestämde mig för att istället hälla ut smeten i en långpanna och kalla det fiskkaka. Tycker inte alls det blev så pjåkigt. Jag tog ett paket hoki, två ägg, en gul lök, en morot, färsk rosmarin, salt och peppar och körde i matberedaren. Gräddade i ugn på omkring 200 grader i omkring 40 minuter. Färdigt.

20120726-133031.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: