Rabarber- och blåbärspaj med kardemummagrädde

Socker- och sötningsmedelsfri paj! Rabarberbitar (förgräddas cirka 10 minuter). Blåbär. Smuldegen görs på smält smör (100 gram), kokonötsmjöl (ca 1 dl) och äkta (rött) vaniljpulver (en halv tesked). Strö kanel över pajen och grädda i 200 grader cirka en kvart. Serveras med vispad kardemummakryddad grädde.

20120616-193536.jpg

20120616-193543.jpg

20120616-193553.jpg

20120616-193559.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: