Färskostfyllda lövbiffsrullader med champinjon- och senapssås och grönsallad

Rulla in färskost, salt och peppar i lövbiffarna. Stek. Toppa med timjan. Vispa ihop grädde, crème fraiche, senap, salt, tamarisoja, champinjoner, peppar och en klick färskost till en sås. Fixa sallad (här med ruccola, rosésallad, lollo biondo, flammiga körsbärstomater, morotsstänger och rädisor). Ringla över rapsolja och vinäger och krydda med Santa Marias pepparmix. Färdigt!

20120609-142352.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: